ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Τα τελευταία χρόνια η ψηφιακή εκτύπωση έδωσε τη δυνατότητα παραγωγής μικρών τιράζ, όσων ακριβώς μας χρειάζονται και επίσης την αμεσότητα, το λεγόμενο print on demand, κάτι το οποίο δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί με τις παραδοσιακές μεθόδους εκτύπωσης.
Με εξοπλισμό που το αποτέλεσμά του δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις offset εκτυπώσεις, μπορούμε να εκτυπώσουμε από ένα έως χιλιάδες αντίτυπα. Ακριβώς όσα χρειάζεστε…
Με γνώμονα τις ανάγκες και την ιδιαιτερότητα που χρειάζεται κάθε εκτυπωτική εργασία, καλύπτουμε με ιδανικό τρόπο τις απαιτήσεις των πελατών μας, προσφέροντας άριστη ποιότητα, γρήγορο χρόνο παράδοσης και το οικονομικότερο κόστος.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ

Φροντιστήρια, ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, σχολές, κέντρα ξένων γλωσσών κ.τλ. μπορούν πλέον εύκολα, γρήγορα και οικονομικά να εκτυπώνουν βιβλία, φυλλάδια και ό,τι άλλο αποτελεί βοήθημα για τους μαθητές τους, ακριβώς στην ποσότητα που χρειάζονται, σε άριστη ποιότητα.
Μπορούμε να αναλάβουμε όλων των ειδών τα βιβλία:
Μονοτονικά, πολυτονικά, λατινικά, μαθηματικά, φυσική, χημεία κ.τλ.

ΕΓΧΡΩΜΑ ΒΙΒΛΙΑ

Η εκτύπωση έγχρωμων βιβλίων αποτελούσε μια διαδικασία πολυδάπανη, που υποχρέωνε τον πελάτη να εκτυπώσει μεγάλες ποσότητες αντιτύπων.
Με την ψηφιακή εκτύπωση μπορείτε πλέον να εκτυπώσετε το έργο σας έγχρωμο, σε άριστη ποιότητα, ακόμη και σε 1 αντίτυπο, με το μικρότερο δυνατό κόστος!
Στέλνετε το κείμενό σας στο contact@photounica.com, αναφέροντας τον αριθμό των αντιτύπων που σας ενδιαφέρει, την επιθυμητή διάσταση του βιβλίου και τις επιθυμητές εργασίες που θα χρειαστούν, πριν φτάσουμε στην εκτύπωση. Μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες θα έχετε την οικονομική προσφορά μας.

Πιθανές εργασίες που μπορεί να χρειαστούν πριν φτάσουμε στην εκτύπωση

• ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΗ
Εάν το βιβλίο βρίσκεται σε χειρόγραφη μορφή, η δακτυλογράφηση γίνεται από εμάς και περιλαμβάνει και την πρώτη διόρθωση τυχόν ορθογραφικών λαθών, προκειμένου το κείμενο να προωθηθεί είτε στο επόμενο στάδιο (δηλαδή την ηλεκτρονική σελιδοποίησή του), είτε στον συγγραφέα (σε περίπτωση που ο ίδιος επιθυμεί μεμονωμένα αυτή την εργασία).
• ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ / ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Το κομμάτι της ηλεκτρονικής σελιδοποίησης γίνεται πάντα σε συνεννόηση με τον συγγραφέα. Ανάλογα με το ύφος και το είδος του κειμένου, δημιουργούνται κάποια προσχέδια βάση των οποίων στήνεται το βιβλίο.
• ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ
Το κομμάτι του σχεδιασμού του εξωφύλλου γίνεται πάντα σε συνεννόηση με τον συγγραφέα. Ανάλογα με το ύφος και το είδος του βιβλίου, δημιουργούνται κάποια προσχέδια βάση των οποίων στήνεται το εξώφυλλο.

Περάτωση

Επειδή ψηφιακή εκτύπωση δεν είναι μόνο η εκτύπωση, φροντίσαμε να εξασφαλίσουμε για τους πελάτες μας κάθε επιπλέον δυνατότητα για την ολοκλήρωση των εντύπων τους.
• Πλαστικοποίηση
• Πίκμανση
• Δίπλωμα
• Ράψιμο με καρφίτσα
• Κόλλημα
• Σπιράλ
Μπορούμε να καλύψουμε τις απαιτήσεις κάθε εντύπου, σε ελάχιστο χρόνο, είτε πρόκειται για δείγμα, είτε για τελικό προϊόν.