Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

1946

1946

Το 1946 ιδρύεται η ΕΝΩΣΙΣ ΤΣΙΓΚΟΓΡΑΦΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΥΝ. Π.Ε. Πρότυπος για την εποχή του, ο συνεταιρισμός με αντικείμενο του την κατασκευή κλισέ τα οποία ήταν απαραίτητα στα τυπογραφεία και τις εφημερίδες για την εκτύπωση των φωτογραφιών, είχε στο πελατολόγιό του σχεδόν όλες τις εφημερίδες Αθηνών και επαρχίας.

 

1963

1963

Το 1963 σε ιδιόκτητο πλέον κτήριο στην Αργυρούπολη, εγκαταστήσαμε πλήρες λιθογραφείο και βιβλιοδετείο το οποίο μετά την επικράτηση της χούντας και λόγω της παύσης λειτουργίας πολλών εφημερίδων, είχε ως κύρια δραστηριότητα πλέον την εκτύπωση και βιβλιοδεσία εντύπων.

 

1975

1975

Ακολούθως το 1975 την σκυτάλη αναλαμβάνει η εταιρεία PHOTOUNICA με αντικείμενο εργασιών την στοιχειοθεσία και δημιουργία φιλμ ως πλήρες ατελιέ γραφικών τεχνών, αναλαμβάνοντας κατά κύριο λόγο μεγάλες προμήθειες παραγωγής εντύπων σχεδόν αποκλειστικά με διαγωνισμούς του δημόσιου τομέα συνεργαζόμενη για αρκετές δεκαετίες με όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς.

 

1999-2003

1999-2003

Από το 1999-2003 λόγω της ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογίας στο χώρο των γραφικών τεχνών, κύρια δραστηριότητα της εταιρείας έγινε η ψηφιακή πλέον εκτύπωση βιβλίων και εντύπων την σκυτάλη της οποίας ανέλαβε η τρίτη γενιά των ιδρυτών όλων των παραπάνω.

 

2021

2021

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία διαθέτει 3 από τις πρώτες εγκατεστημένες στην Ελλάδα μηχανές εκτύπωσης βιβλίων και εντύπων, ταχύτερες από οποιεσδήποτε άλλες και με άριστη ποιότητα εκτύπωσης, άλλες 4 μηχανές ασπρόμαυρων και έγχρωμων εκτυπώσεων (έχουμε επενδύσει σε 7 μηχανές ψηφιακής εκτύπωσης από τις πιο παραγωγικές στην production κατηγορία της κάθε εταιρείας (konica minolta και oce) παραγωγικής δυνατότητας 384.000 σελίδων Α4 ανά 8ωρο στο black και 81.600 ανά 8ωρο στο colour) καθώς και πλήρες βιβλιοδετείο.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των γραφικών τεχνών από το το 1977, έχοντας εκτελέσει πληθώρα εργασιών στην έκδοση εντύπων. Απασχολεί μόνιμο προσωπικό, έχει τον πλέον σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, οργανωμένο λογιστήριο, ατελιέ για όλες τις προεκτυπωτικές εργασίες, σύγχρονες μηχανές εκτύπωσης και πλήρες βιβλιοδετείο σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Ηλιούπολη. Σε όλα τα στάδια προεκτύπωσης, εκτύπωσης, πλαστικοποίησης, βιβλιοδεσίας κλπ, γίνεται έλεγχος από τον αρμόδιο υπάλληλο αλλά και ιδιαιτέρως από τον διαχειριστή της εταιρείας μας.

Διαθέτουμε την κατάλληλη υποδομή για την παραγωγή κάθε μορφής εντύπου δραστηριοποιούμενοι στο δημόσιο αλλά και τον ιδιωτικό τομέα. Αυτό αποδεικνύεται από την συνεχή παρουσία μας σε δημόσιους διαγωνισμούς, το πελατολόγιο μας, τον κατάλογο των κυριότερων παραδόσεων προς το δημόσιο τομέα αλλά και από τον τεχνικό εξοπλισμό, ο οποίος είναι πλήρως ανανεωμένος με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που αποκτήθηκαν κατά την τελευταία 4ετία και συνεχίζει να εξελίσσεται διαρκώς προκειμένου να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και παραγωγικής δυνατότητας των συμβάσεων της εταιρείας μας.

Όλα τα παραπάνω συνιστούν μία άριστα οργανωμένη κάθετη παραγωγή με υψηλές ταχύτητες που μας παρέχει την δυνατότητα ανανέωσης των συμβάσεων μας με το Ελληνικό Δημόσιο μέσω των διαγωνισμών και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν αρκετές Δημόσιες Υπηρεσίες, Οργανισμοί της χώρας αλλά και μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, ιδιωτικά σχολεία κλπ.

Όλος ο τεχνικός εξοπλισμός και τα υλικά που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας προέρχονται από σοβαρές εταιρείες με πιστοποιήσεις ISO και οι συμβάσεις που έχουμε μαζί τους μας εγγυώνται ανά πάσα στιγμή την σωστή λειτουργία τους την ποιότητα κατασκευής των μηχανών αλλά και την άριστη ποιότητα εκτύπωσης.